NOVICE

Podjetje FMC na konferenci Unis Days 2015 v Mostarju

Beri več...

FMC na NT konferenci v Portorožu

Beri več...

BREZPLAČEN SEMINAR: Kako poskrbeti za neprekinjeno poslovanje s pomočjo oblaka?

Beri več...
 

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v napravah uporabnikov (telefonov, računalnikov, tablic), s katerimi dostopajo do interneta. Namen je, da si zapomnijo uporabnika (seveda ne z imenom in priimkom, ampak ponavadi z neko številko), da ga lažje usmerjajo po spletni strani. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči že v samem brskalniku.

Piškotki, ki jih lahko izključite

Od piškotkov tretjih oseb (3rd party cookies) uporabljamo modul Google Analytics za analizo prometa na našem portal. Na naši spletni strani so prisotni tudi YouTube piškotki in sicer pri straneh z vdelanimi videoposnetki ali povezavami do videoposnetkov. Ti videoposnetki ali povezave (enako velja za katero koli drugo vsebino, ki jo ponujajo tretje osebe) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb. Če želite informacije o tem, kako tretje osebe uporabljajo piškotke, preverite pravilnike na njihovih spletnih mestih.

Izključitev piškotkov v samem brskalniku

Piškotke lahko izključite tudi v samem brskalniku, zato vam podajamo nekaj navodil, kako jih izključiti glede na brskalnik, ki ga uporabljate.

Firefox
Chrome
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Opera (v angleščini)
Safari (v angleščini)

Dodatna dokumentacija

Če vas o piškotkih zanima kaj več si preberite:

ZEKom-1 (Zakon o elektronskih komunikacijah)
Smernice informacijskega pooblaščenca glede piškotkov
(datoteka PDF)

Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.