NOVICE

Podjetje FMC na konferenci Unis Days 2015 v Mostarju

Beri več...

FMC na NT konferenci v Portorožu

Beri več...

BREZPLAČEN SEMINAR: Kako poskrbeti za neprekinjeno poslovanje s pomočjo oblaka?

Beri več...
 

Miška na prireditvi Izzivi gospodarskega razvoja


GZS – Zbornica osrednjeslovenske regije  pripravlja tradicionalno prireditev » Izzivi gospodarskega razvoja 2014«, katera se bo odvijala na Gospodarskem razstavišču 26. in 27. maja 2014.
Letošnji dogodek poteka v znamenju štirih tematskih forumov: Na stičišču EU regij, Forum podjetnic, Promocija zdravja na delovnem mestu in forum mladih.

Kot vsako leto, bo tudi letos GZS Zbornica osrednjeslovenske regije razglasila rezultate razpisa za inovacije v gospodarstvu, ki bodo predstavljene na skupni razstavi (www.gospodarski-izzivi.com).
Na forumu podjetnic  bo med govornicami tudi Madi Sharma, članica EESC iz Bruslja, in pobudnica iniciative ACT4GROWTH, Ulla Hudina iz predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, direktorica Združenja Manager Sonja Šmuc, uspešna podjetnica Brigita Pirc iz mreže BNI.
 
Stalnica razstave IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA je tudi forum za mlade, ki na ta način približa mlade trgu dela, po drugi strani pa gospodarstvenikom predstavi njihove iniciative, s katerimi sodelujejo na razpisu INA3, na katerega so letos prijavili 133 predlogov. Za razliko od drugih iniciativ, ki so predvsem usmerjene v spodbujanje nastajanja novih podjetij,  se program INATRI usmerja v oblikovanje poola za nove kadre in podjetniške ideje. (www.inatri.eu)
 
Posebna pozornost pa je letos usmerjena tudi k evropski kampanji za promocijo zdravja, kot tema osrednjega foruma ZDRAVI NA DELOVNEM MESTU.
 
Več informacij na multimedijskem portalu zrno zdravja: http://zrnozdravja.si/asset/XconF6Ha9Cys7epaz
ali na brezplačni številki 0801150.

»Vsak obiskovalec Poslovne kavarne bo dobil popust na vstopnico  za razstavo »Možgani – zgodba od znotraj«, vsak deseti obikovalec, pa vstopnico dobi brezplačno.«

 
Podjetje Miška d.o.o., kot član Sekcije SUVI,( katera deluje znotraj Zbornice osrednjeslovenske regije), sodeluje v delu »Poslovna kavarna« , kje bo svetovala na področju varovanja informacij in uvajanju ISO standardov, ter s predstavitvijo novih metod učenja z interaktivno tablo.


 


na seznam novic

Ta stran uporablja piškotke. Preberite si, katere piškotke uporabljamo in zakaj.